tisdag 25 september 2012

Nörd Porr ett steg vidare - NSFW

Självklart har det alltid funnits former av nördig porr tidigare, för säga vad man vill om nördar men dom är överlag män, med lite skönt uppdämda frustrationer, åtminstone om vi skall tro Hollywood versionen.
Dock har det kanske traditionellt tagit sig lite oskyldigare former såsom vågade musmattor.















Lite lätt dreglande över filmsnuttar på lättklädda damer som spelar videospel,



Eller varför inte en hälsosamm fäbless för lättklädda damer utklädda till Star Wars och andra fantasy karraktärer.





Och det är just i den senare kategorin som den naturliga fortsättningen kommer.
För i kombination med vetskapen att nörden numer är en av de mer köpstarka kategorierna här i världen och att det numer inte bara rör sig om hormonstinna tonåringar längre, utan numer välbärgade hormonstinna män som kan tänkas vilja leva ut sina förtryckta tonårslustar.

Då är det tur att det finns män med både hög Entreprenörsanda och låg moralisk smärttröskel. Män som Dennis Hof, mannen som gett oss det högklassiga Moonlite Bunny Ranch som man kunde se i HBO serien Cathouse och som tydligen har legenden Ron Jeremy som stammis.

Enligt en artikel på Vice så är han i farten med att öppna ett nytt litet mysställe som riktar in sig på alla dom vars lasersvärd tänder till och reser sig vid tanken på lite utomjordings stimulans. Hans nya ranch skall tydligen heta Alien Cathouse och ligga i trakterna av Area 51 (var annars). Så nu är det bara att göra ett nytt stardate entry and boldly go where lots of men has gone before.... Engage... Eller? Inte...


Jag vill bara poängtera att trots att jag jobbar med datorer inte satte upp detta på min önskelista

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...