lördag 13 juli 2013

Beach Sommaren 2013

Vi har varit vana med att det funnits en del bandrelaterade shorts osv. för att pimpa upp sommarens strandhäng, framför allt riktat till den manliga delen av fans.

Eftersom ett bands framgång och popularitet mer och mer mäts i hur mycket Merchandise man säljer, till skillnad mot förr då skivförsäljningen var en stor måttstock, så är frågan är om årets trend för badmode riktat till tjejer kan tyda på att just den kvinnliga delen av fansen är en växande maktfaktor?

Den senaste tiden tycker jag mig ha sett en ökad tillgång på "Girlie" T-shirts både i bandshopparna och Merch-båsen på konserter. Eller är det just denna bikinivåg bara ett uttryck av att någon merchproducent kommit på en smart grej och pumpar ut den på marknaden. Eller skall man ställa sig frågan om det är vissa band som ser en ökad del kvinnliga fans? För det är ju långt ifrån alla som satsar lika riktat mot kvinnomarknaden.

 Dessa bikinis som visas här är ju väldigt snarlika och flera kan även hittas hos en och samma ställe, Front Magazine Shop
Alla kreationerna finns givetvis även att köpa i respektive bands Merchbutik.


Ghost
Slayer
Motörhead
MastodonInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...