onsdag 8 mars 2017

Dagens Musiktips : Hela listan...Eller grand deluxe 7!

Idag blandar vi lite udda fåglar. Det blir en stor dos med hårt fuzzad Lo Fi och en del annan flummigt. Gemensamt för dagens låtar är att dom skulle kunna vara en del i ett soundtrack från vilken Grindhouse film som helst.

Det är inte bara Putin själv som är skrämmande när vi sneglar mot den stora björnen i öst. Från St. Petersburg kommer Lunar Funeral som bjuder in oss till att ha Sex On A Grave. Brötigt fuzzat och störtskönt.



Facebook

Possesor är ett Londonbaserat band som fortsätter i likande "gritty" ljudbild som Förra bandet även om man här är klart mer tydlig i sin Doom inriktning.



Facebook

Åter till det där med sex, för det är ju alltid lika populärt. Skivan Sex med det produktiva enmansprojektet King Dude är en spännande mix av folk, blues, punk, mörker, rock och lite Goth. Lite som om Leonard Cohen gått med i Sisters Of Mercy eller The Mission. När skivan dessutom har med en hyllning till  Svenska Pojkar, ja då är det inget snack om att det skall hyllas.



Facebook

Stora steg över till Australien. En liten singelpärla från Smoke. Två låtar som ger både Tungblues med Tom Waits vibbar och lite psykedelisk surfrock feeling.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...