onsdag 24 januari 2018

Dagens Musiktips : Hela listan..Eller grand deluxe 26!

Då det har varit mycket på annat håll så betar vi av lite snabba tips i dag. 5 mycket bra och väl värda band att lyssna in sig på. De flesta är helt nya för min egen del, men band som jag kommer att följa med stor glädje.

Crypt Trip
Crypt Trip från Texas får inleda dagens lista med sin fuzzade riffboogieblues. Om ibte annat för att man är ett veterangäng när det kommer till Dagens Tips, eller tredje gången gillt om man så vill. Som tidigare svängigt så det förslår. Röjigt, svängigt som sagt och så förbaskat bra.
Cardinal
Cardinal från Ryssland levererar en svängig och skönt brötig old school doom med massor med charm. Några låtar på Engelska och några på Ryska. Men båda fungerar riktigt väl, även om man inte förstår många stavelser (läs inga) från den senare kategorin. Facebook

The Mud Howlers
Det här är väl den lite udda fågeln i samlingen. Men vilken exotiskt härlig fågel Mexikanska The Mud Howlers är. Från den sköna smekande Bluegrass/gospelintrot på första låten för att sedan svänga över i en rask psykedelisk fuzzrock/pop, som tränger rakt in i själen. Mycket trallvänlig Gospel och bluesighet får man för pengarna.


https://www.facebook.com/TheMudHowlers/

Wolftooth
Tjolahopp, här är det Riff-fest. Fullt ställ, med tillbakalutad och snygg sång. Gillar du Grand Magus med en touch av Heavy Load, ja då bör du inte ha svårt att ta Wolftooth till ditt hjärta. 


https://www.facebook.com/wolftoothmetal/

The Sisters Doom
Det här får tydligen ses som ett farväl. Tyvärr. Bandet fick nog av alla motsträvigheter och lade ner för ett tag sedan. Men man släppte häromnyssens denna lilla presentation av gruppens alster mellan åren 2013-2016. Riktigt bra, så njut. Tyvärr kanske det inte blir mer, men det här är ett fantastisk testamente.


https://www.facebook.com/Thesistersdoom/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...