fredag 19 oktober 2012

Mera Beefs på gång.

Det är inte bara Die Antwoord vs. Lady Gaga som spänner musklerna just nu utan rockvärlden har sin beskärda del av beefs going on i rampljuset just nu.

Vilket alltid är lika roligt. Mer utförliga recaps av bråken om man följer länkarna.

Rob Zombie vs. Marily Manson
Bara ett par dagar in i sin gemensamma turné har de båda herrarna råkat i luven på varandra. Ännu så länge mest genom att klanka på varandra offentligt, men hot om fysiskt våld har tydligen yppats.

Grunden verkar vara att Herr Manson anser att herr Zombie har sett till att hans set blev lite kortare så att han inte hann köra låten "Beautiful People" på en av spelningarna varpå Rob kontrar med att snacka lite skit om Manson på scenen. Vi får väl se om dom orkar hålla ihop till Sverigespelningen.

Paul Stanley vs. Steven Tyler
Steven Tyler har sagt hur mycket han hatar Kiss och menat att dom bara haft ett fåtal hits och kallat dom för ett serietidnings band. Paul Stanley kontrar med att när Aerosmith nu till slut får ut sitt kommande album så får dom se vilken skiva som är bäst.

Glen Hughes vs. Joe Bonamassa
Glen är tydligen sur för att Joe inte vill turnera med Black Country Communion, vilket Joe tydligen gjort klart redan från början, då han har fullt upp med att turnera solo. Dock har Glen gått ut med det på ett sätt så att fansen blivit sura på Joe.

1 kommentar:

  1. Paul Stanley har klass det är något Steven Tyler aldrig kommer ha. Självkritik och självinsikt verkar inte vara Steven Tylers starka sidor då skulle han inse att Balladsmiths karriär efter sjuttiotalet består av ballader skrivna av andra låtskrivare.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...