torsdag 18 december 2014

Vinylköp Blue Öster Cult

Som Vivian i The Young Ones en gång sade, när han fick en hacka i huvudet "-It was bound to happen, sooner or later.." . Så hamnade jag i en "förr eller senare" situation igår.

Var med dottern till Nostalgipalatset och tittade på julklappar till frugan. Väl där så pekade Alva ut facket med Blue Öster Cult skivor, vilket jag inte kunde motstå att börja bläddra bland. (Den initierade Spader Ess läsaren vet ju dessutom att jag för en längre tid sedan sålde större delen av min vinylsamling till just Nostalgipalatset)
Först hittade jag ett ex. av min favoritplatta med BÖC, Fire Of Unknown Origin, för en 50 lapp. Taget tänkte jag, den måste jag ju ha på vinyl också. Sedan såg jag en maxi singel "Shooting Shark" som jag plockade upp lite av nostalgiska skäl, och döm om min förvåning, när jag vände på den så visade det sig att det var en av skivorna som jag för så länge sedan sålde dit (en hel del av mina äldre vinyler var märkta med ett litet silver "Hulk" i högra hörnet).
Med andra ord, den blev jag ju tvungen att köpa den också, bara för att... :-) Som tur var fick jag bra rabatt, bara för att den en gång varit min.
Så nu har jag då hamnat i läget att jag inte bara köper in skivor jag en gång haft, utan jag köper in just dom skivorna jag en gång sålt. Så om ni ser en skiva med ett litet "Hulk" i silver på baksidan.....:-)

4 kommentarer:

 1. Oslagbart! :-)

  Ska du gå på Debaser den 26:e eller på Copperfields den 27:e?
  Skulle vara kul att ta en öl ihop!

  http://schoolsoutchristermagister.wordpress.com/2014/12/16/mangoo-varmer-upp-for-truckfighters-och-det-blir-fuzziga-mellandagar/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget jag planerat så här långt. Copperfields ser ju ut att bli en tung kväll. Skall fundera på det.

   Radera
 2. Så coolt, minns när du sålde dina skivor. Något jag idags läget aldrig skulle klara av att göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det tog inte många timmar att ångra sig. Skulle inte kunna göra om det... Dock får man väl se det som att det ändå på något sätt blev startskottet till att jag plockade tillbaka vinylspelaren och började samla på mig lite vinyler igen. Men jäklar vad jag saknar stora delar av gamla samlingen.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...