onsdag 1 augusti 2012

Önskelistan - Vaser

Inte riktigt en stor önskning, skall jag vara ärlig kanske inte ens en önskning alls... Kan inte riktigt bestämma mig om dom är snygga eller bara förskräckliga. Men dom har något visst. Men eftersom det finns en tydlig Rockkoppling, så javisst.

Pierre Blanc gör en hel serie med vaser i samma stil med olika bandloggor på.
Snygga?: Vet inte riktigt. Kan inte bestämma mig.
Prisvärda?: Inte en chans. Dyra som rackarn.
Vill jag ha?: Självklart!

12 kommentarer:

  1. Äntligen har jag löst problemet, jag som inte vill bli begravd kan ju inte använda Kiss-kistan, men den här blir perfekt för askan. Är det inte en urna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. ett litet lock till och det är en perfekt urna. :-)

      Radera
  2. Ja, men den var verkligen kärringaktig förutom loggan, varför inte svart och silver och texten i röd/gult? De hade kunnat tänkt lite mer här.

    Har du förresten sett omslaget till bandets kommande skiva Monster? Det är otroligt fult.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att konstnären helt enkelt bara tar krukor och smackar på loggan och så blir det lite som det blir...

      Jo, jag såg bild på nya omslaget. Såg mer ut som en affisch som skulle platsat i gamla tidningen Poster. Men som skivomslag....???

      Radera
  3. Näe, det var verkligen trist skivomslag, såg en kommentar där de tyckte att det såg ut som att "Ace" står och väntar på bussen, handen i fickan, hur rock'n'roll är det liksom... men skivan kanske är bra? Sonic Boom lät ändå helt okej på sina håll, tycker det var en fullgod skiva, och då är jag ändå inte någon fanatiker, min favoritskiva (förutom Destroyer då) med Kiss är discoflörtande Dynasty.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sonic var en positiv upplevelse och den låt man hittills fått höra tycker jag låter bra. Så man får hoppas att resten av plattan är lika bra. Jag tycker Dynasti är bra jag oxå. :-)

      Radera
  4. Ja, det lät ju Kiss om inte annat även denna gång. Runt Dynasty så befann sig väl knappt bandet i studion samtidigt, det är inte ens Kiss som spelar på lejonparten av låtarna. Läste en väldigt bra bok om Kiss för ett par år sedan, Kiss Behind the Mask - Official Authorized Biography. Vet inte om du läst den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, bland Kiss biografier har jag bra läst Gene Simmons - Kiss and make up. Spännande att läsa om alla turer bakom fasaderna, så det kanske är läge att läsa Behind the mask.

      Läste idag ut Mattias Klings Europe biografi och jag tyckte att även om den inte gav så mycket direkt nytt så gav den en väldigt bra inblick i de stora skivbolagens värld och de ekonomiska turerna runt band.

      Radera
  5. Jag tänkte faktiskt köpa den när jag såg den på pocket, gillar egentligen inte Europe alls men var roligt att läsa om deras historier i Kee Marcellos bok, Anders Tengners bok och i Filip och Fredriks fantastiska stora intervju med alla de största svenska hårdrockarna från 80-talet. Ska läsa den. Är sugen på den där nya Metallica-boken också...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan rekommendera Europeboken om inte annat för just alla ekonomiska turer med skivbolag och . Metallica boken ligger på nattduksbordet men det blev en Niel Gaiman bok emellan. :-)

      Radera
  6. Ja, jag tänker såklart läsa den, lär väl låna den på biblioteket framöver. Har alltid en bok på nattduksbordet, ibland läser jag en på två dagar, ibland på en vecka och ibland på ett par veckor, men försöker alltid läsa så ofta jag kan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag läser väl sällan så fort, men för det mesta så ofta jag kan jag med. Fast sedan kommer ju livet emellan med annat... :-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...