
I detta fallet var det nog mest bäst före datumet som spökade. November 2014. Efter kylning och öppnandet av den första flaskan visade det sig att smaken var rätt ok, men flaskan saknade helt kolsyra. Så det blev till att vaska, även om det kändes som ett helgerån.
Den stora frågan är således, hur står det till med flaska två? Vad göra? En oöppnad halvliter av vad som kan vara ett himmelrike av NWOBHM, eller bara ett avslaget mähä?
Vad göra??? Vågar jag prova? Eller skall jag låta den stå stolt och oöppnad? Köra den i sodastreamern?
Är väl inte så mycket att snacka om: testa! Är ju ändå ingen toppenöl till att börja med.
SvaraRaderaAnvända den i matlagning? Då ska ju ändå kolsyran koka bort så ingen katastrof om den inte fanns där.
SvaraRaderaStäll den som dekoration i barskåpet!
SvaraRaderaDet får nog bli dekoration, tror jag.
SvaraRadera