fredag 16 februari 2018

Dagens Musiktips : Hela listan..Eller grand deluxe 28!

Förlåt, jag vet att det har varit lite tunt med uppdateringar denna vecka. Så vi avslutar väl denna arbetsvecka med en liten snabblista, så får ni kära läsare lite godis att fylla era öronsnäckor med till helgbärsen.

His Masters Voice - The Devils Blues
Underbart Bluesigt sväng från Nya Zeeland, och vilket bandnamn sedan. Woman är en EP som är rakt igen bra. Som jag förstår det har man skapat tre EP samanlagt, så det klanske är dags för en fullängdare snart? För jag vill höra mer, mycket mer. Förresten, sade jag att det svänger, svänger som satan?
Moonrite
Från Frankrike får vi denna lilla munsbit av psykedelisk 60-70-tals ockultism. Duon låter som sprungna ur en annan tid, men singeln är från i år.


https://www.facebook.com/Moonriteband/

Mouth
Vortex är en skiva som är inlindad mellan två monoliter till låtar (första o sista spåret klockar in på dryga 16 minuter var). Redan där kan vi misstänka att det blir en del jammande från detta , psych, krautband. Men bra är det så det förslår. Dessutom är monoliterna såpass varierade att dom lika gärna skulle kunna vara flera låtar.
Foot
Tillbaka down under och till ett Australiskt band som verkligen kan stå på egen fot. Härligt drömsk och svettig rock som får en att fotriktigt låta foten trampa med i takten. Men så heter dom ju så också.2 kommentarer:

  1. His Masters Voice är riktigt bra, fick hem vinylen för någon vecka sedan, riktigt tjusig sak. De övriga du hade känner jag dessvärre inte till, men skall kolla upp, ser ju lovande ut på beskrivningen.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...