fredag 6 september 2013

Spader Raljerar på om MTV och Miley Cyrus

Härförleden gick den årliga MTV Video Music Award av stapeln och som seden bjuder så bjöd den på både överdåd och en dos skandaler.
Priset som Årets skandaldrottning är tydligen till Miley Cyrus (tidigare år har väl den titeln innehafts av te.x Kanye West).

Det blev här skandal i flera lager. Dels över hennes uppträdande med Twerkning, som tydligen även riskerar att sättas i ett rasistiskt sammanhang om det utförs av en vit trailertrash brud, men även hennes något konstiga tunguträckning har förbryllat folk (inte den kristna högern i USA dock, dom vet att det har med att hon är en satanistisk Illuminati anhängare att göra).
Men som den vän av upplysning jag är, vill jag då bara meddela att just denna stiliserade form av lipande inte är något annat än ett försök för den tidigare barnstjärnan att närma sig Rockens lite häftigare domäner.

Hon vill helt enkelt försöka efterlikna sin stenhårda idol Danko Jones.


Skall man uppröras av något från just den här galan, är det väl i ärlighetens namn mer det faktum att den överhuvudtaget fortfarande existerar, eftersom musikvideon på just MTV för en aningen tynande tillvaro nuförtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...