måndag 4 november 2013

Önskelistan - Rock Science + Motörhead = Sant!

Det lackar mot jul vilket gör att det hög tid att vässa sin önskelista inför högtiderna, samtidigt är mycket Motörhead just nu, både positivt och negativt.

På den negativa sidan har vi den fortsatta hälsoproblematiken som ännu en gång satt käppar i hjulen för turnerandet. Trist, och jag hoppas att Lemmy kryar på sig så att vi åter kan se dem på en scen nära dig. Även om jag börjar fundera i samma banor som jag vet att vissa delar av bandet redan varit inne på, att man kanske skall spela lite mer sällan, på större arenor. Lemmys devis annars att ta rockcirkusen ut till folket var dom än befinner sig har funkat bra hittills, nu kanske det är fansens tur att ta sig till cirkusen i stället. Nog om det, över till det positiva.

Där hittar vi en splitter ny platta som visar att även om Turnébussen fått problem, så är det inget problem i studiomaskineriet.
Bra låtar till en bra platta ännu en gång.
Dessutom har man tillsammans med folket hos speltillverkaren Rock Science gått ihop och skapat en egen variant av spelet, nämligen Rock Science Motörhead Game.
Så för alla Motörhead-professorer som vill ha chansen att briljera på ämnet Motörhead, finns det bara en väg att gå. 59 Euro ligger priset på. Så det är bara att göra plats i Julklappsstrumpan om man inte heter just Lemmys då, för hans del kan det ju lika gärna bli en  födelsedagspresent.GE MIG NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...