tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År! Rockers!

Så, då har vi strax lagt 2013 till handlingarna och välkomnar ännu ett år.
2013 har varit ett bra år på många sätt, både privat och bloggmässigt. Massor med bra musik, både på skiva (får funka som samlingsnamn då det varit en hel del digitalt också) och live.

Man kan väl säga att 2013 kom för mig att bli året då mycket befästes. Jag började använda bloggen mer fokuserat och bygga upp den under 2012, men det var nu under 2013 som det stabiliserades mer och fortsatte att öka. Dessutom kom Polarn' Per ombord som gästskribent, vilket ökade på kvaliteten. Hoppas på mer av det under nästa år.

2013 har dessutom varit ett år med nya bekantskaper, både fysiskt och digitalt, vilket alltid är kul. Även lite äventyr med gamla kompisar har fått rum. Fick dessutom chansen att skriva lite gästinlägg på Tune of The Day, och det var också roligt.

På det personliga planet var 2013 det år, då den under 2012 påbörjade viktresan, stabiliserades. Efter att ha tappat närmare 50kg får jag numer anse mig som mindre viktig i stället för överviktig (detta gäller även frugan).
Även brutit 20-årsvallen med frugan, då vi klockade in på vårt 21:a år tillsammans. To infinity and beyond älskling... Dessutom fick vi båda en ny förälskelse under sommaren, Kreta.
Under året gick vi även över till att vara ungdomsföräldrar, då vi nu har två tonåringar, en i slutet och en i början.
Biljetter till 2014 års första konsert, Pearl Jam, i hamn! Samt minst en till planerad så här långt, men den håller jag hemlig för tillfället, då den skall bli lite av en överraskning för någon som det ser ut. :-)

Vad hoppas jag då inför det nya året?
Mer av allt det goda. :-) Mer musik, mer konserter, mer möten.
Att det fortsätter komma massor med bra musik, men det är jag rätt övertygad om efter att ha sett lite av vad som är planerat att komma. Dessutom brukar just det som man inte har en aning om, utan mer snubblar på, vara minst lika upphetsande.

Kanske att jag äntligen kan övertyga min talangfulla dotter om att gästskriva lite ur sin, något ungdomligare, upplevelse av musiken. Kanske lite andra samarbeten, vem vet?
2014 kanske dessutom är året då den gamla vinylsvarven plockas fram igen, även om antalet vinyler numer är svårt decimerade, men man kan ju alltid börja på nytt. :-)

En annan sak, att få tummen ur och kanske försöka mig själv på med att intervjua en del. Få lite mer kött på benen, helt enkelt. I dagsläget vet jag inte om jag kommer att orka hålla uppe den publiceringstakt som varit, med mycket smått och lite större. Vi får se, för här kommer även den andra delen av livet in, med eventuellt ändrade arbetsförhållanden som kommer att kräva sitt. Men att det skulle sluta av helt tror jag inte på, det är för roligt, nu när det börjar gå bra.  
Jag hoppas även att träsnidandet får sig ett uppsving, då det varit löjligt lite av den varan under året som gått, av olika anledningar, men där latheten varit en. :-)

Internetsnodd
Så till alla er som läst, kommenterat, musicerat och på ett eller annat sätt bidragit till att fortsätta Spader Ess resan, ett stort tack och ett synnerligen Gott Nytt År!!!

5 kommentarer:

 1. Gott Nytt År, Spader!
  Ser fram mot vad 2014 kan bjuda på! :-)

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt Spader, tack för ett bra 2013, mycket go musik har sipprat ut från din blogg och ser fram emot 2014.

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år!
  Nu får vi hoppas att vi får se gitarren färdigställd under 2014 nu då!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...