lördag 16 februari 2008

Melodifestivalen 2

Jahapp, då har andra deltävlingen passerat. Snälla SVT sluta att köra återblickarna inför omröstningen, de flesta låtar vill jag inte bli påmind om.

I övrigt kan man efter kvällens program konstatera att Balkan Boyz gjorde ett formidabelt arbete vid telefonerna och därmed utser vi JuggeMaffian till segrare över Ryssmaffian som inte lyckades få "The Nicole" vidare i tävlingen.

Vad mer kan man säga, att man återigen blir förvånad över att det inte finns bättre låtar och artister i detta annars så duktiga musikland. Eller kan det vara något fel på uttagningssystemet Christer? Har länge känt att det är dags att plocka bort Björkman och städa upp lite i Melodifestivalsträsket, men organisationen runt Melodifestivalen är kanske uppbygd på samma stadgar som Svenska akademin och Christer Björkman sitter som ständig sekreterare livet ut???

3 kommentarer:

  1. Man blir lika förvånad o lika upprörd år efter år...att man bryr sig egentligen haha ;)

    SvaraRadera
  2. Herr Björkman måste ju ha skrattat sig harmynt när han plockade ut "The Nicole" från skyltfönstret i moskvas red light district. Det var forhoppningsvis enbart för att reta svenska folket och ge oss något att skratta åt.

    SvaraRadera
  3. Garbo:
    jo, är inte livet fantastiskt. Men vad står man inte ut med för att väcka lite känslor...:-)

    Lintin:
    Man får hoppas att det ligger en liknande tanke bakom, för det vore väldigt sorgligt om han faktiskt såg någon musikalisk talang i henne. Man undrar vad han sitter inne med för hållhakar på SVT:s ledning eftersom han får sitta kvar på sin post år efter år?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...