onsdag 15 augusti 2012

Önskelistan - Vodka!

Vodka har funnits med på önskelistan tidigare, rent av första önskningen tror jag? Då fick Crystal Head vodka representera denna ädla dryck.
Det skall i ärlighetens namn sägas att det var mest förpackningen som gjorde att den kom med på önskelistan, för jag har inte en aning om hur själva vodkan smakar.

Dagens bidrag (som faktiskt är 2) är lite tvärtom, här är det främst innehållet som lockar, även om flaskan är rätt cool den med, för jag har inte en aning om vad denna vodkan smakar den heller. Men jag kan ana. Den smakar liv och död på samma gång

Så med detta som säljslogan, vem kan motstå?
We have created a monster, summoned from the very bowels of hell, formed in a vile carboy filled with a horrid mound of Naga Jolokia chillies

100,000 och 250,000 Scovilles
Naga Chilli Vodka


100,000 Scoville
250,000 Scoville

Detta är förutsättningarna:
För den som inte vet, så är Scoville grader den skala man använder för att hettan i Chilipeppar, capcinet. Mer om den här.  
Naga Bhut Jolokia (även känd som Ghost Pepper) som är en av huvudingredienserna i denna vodka är en av världens starkaste Chilis.

Detta är en dryck som garanterat får brösthåren att krulla sig, vare sig man har hår på bröstet eller inte. Denna vodka kommer att få vanlig vodka att framstå som vigvatten, för detta är i sanningen vodkan från helvetet.
För att sätta denna vodka i sin kontext så skall man veta att den vanliga Tabascon klockar in på mellan 7-8000 Scoville.  Detta är i sanningen ett riktigt bjud-brännvin som kan sätta fart på vilka fester som helst.

Master of Malt kan man läsa mer om vodkan t.ex..hur den tillverkas, lite recensioner och annat smått och gott. Man kan dessutom beställa den (bara så ni vet ifall ni letar presenter till mig..:-)).

 Så här kan det se ut när TV provsmakar. Kanske något för morgonsoffan på TV4?


Så här reagerar Chiliexperterna www.chilefoundry.co.uk


Ted The firebreathing Idiot.


Kom ihåg!
JAG VILL HA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...