måndag 26 oktober 2015

Spader Ess Tipsar om Rock Science Universe

Har nu varit en Rock Science Universe spelare i ungefär en vecka och jag måste säga att det är en trevlig upplevelse.
Jag har brädspelet liggandes, men tyvärr händer det sällan att det åker fram, mestadels för att det är roddigt att få till spelsugna. Men med den här mobilappen så är det ruggigt enkelt att ta ett par matcher när andan faller på. Hittills har jag bara spelat med två frågepackar, men ännu inte känt att det varit en begränsning. Det är endast någon enstaka fråga som dykt upp två gånger ännu. Kommer säkert att bli någon mer pack, om inte annat bara för att få till lite mer bredd. Smidigt med andra ord.

Visst, appen har en del skavanker och buggar. Största buggen är att statistiken påstår att jag förlorat 4 matcher! Kan väl aldrig stämma!!! :-)
 Skämt åsido, det är inga buggar som saboterar spelupplevelsen, utan det är mest av kosmetisk karaktär. Sett till statistiken så är jag mest förundrad över vad det är för skillnad mellan "antal vinster i rad", "Vunna matcher i rad" och "Antal rätt svar i rad", "korrekta svar i rad"?  De första alternativen har jag 0 på medans de andra alternativen har data. Annars skulle jag mest vilja önska att man hade möjligheten att utmana spelare man känner, som det är nu slumpas motståndare.

Statistiken så här långt då:
37 Matcher, varav 30 Vinster, 3 Oavgjorda och 4 Förluster (bugg!!!)

Väl mött! Appen hittas gratis där ni brukar hämta appar.1 kommentar:

  1. Testade detta spel och tröttnade efter typ två veckors spel, det är något med spelupplevelsen kanske?
    Men håller med ang. möjligheten att utmana spelare man känner, det vore en fördel.

    Kommer jag ladda ner appen och börja spela igen?
    Troligen inte och det finns en del förbättningar som kan göras enligt mig. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...