onsdag 14 augusti 2013

Stoppa pressarna! Ibanez kollapsar!

Man kan ta hand om en Ibanez på olika sätt. Det viktiga är att sköta om den så att den inte går sönder. Guran, som är känd för sin smala hals, har fått musiker och roddare världen över att hantera den så ömsint det bara går. Man skickar t ex inte en Ibanez hur som helst som flyglast. Så gissa om oron sprider sig i kroppen när man läser "Just nu: Ibanez kollapsar" i en allt för kort rubrik via min pytte-display på Android-telefonen.

Länken laddas upp och jag möts av en uppblåst ingresstext med uttalande från friidrotts-VM i Moskva av friidrottslandslagets presschef Fredrik Trahn "Han tog ut sig fullständigt" (Aftonbladet/Sportbladet).

Läkare tar hand om en utmattad Ibanez!

Den svenske friidrottaren och gångaren Anatole Ibanez (1985), föll ihop efter målgången på 50 km. Han var en av två deltagande svenskar i onsdagens VM-lopp på 50 kilometer. Jag är inte säker, men jag tror den andra hette Fender, eller kanske Gibson...

Daron Malakian tar hand om en Ibanez!
Genom åren har jag upplevt flera hårdrockshjältar spelat IbanezDaron Malakian är definitivt en av dessa. Många gitarrhjältar har säkerligen, även de, varit i kollapsliknande skick vid ett antal tillfällen... men detta har sällan, eller aldrig, kunnat antas bero på deras Ibanez.

SpaderEss-redaktionen vill, hur som helst och utan ironi, passa på att önska Ibanez snabbt tillfriskande, som en av våra absoluta favoriter!

/Polar'n Per

Tre starka kort (som använder sig av Ibanez):
1. Daron Malakian (System of a Down, Scars on Broadway)
2. Joe Satriani (Deep Purple, Chickenfoot)
3. Svenska Friidrottslandslaget

Mer om Ibanez:
...på webben

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...