lördag 16 november 2013

Dagens Musiktips - Bright Curse

Det är väl lika bra man vänjer sig vid orden, "ännu ett ungt band", för med sin egen ålders expandering mot evigheten så blir dom bara fler och fler, dom unga banden. Men så långe dom skapar skön musik, vem bryr sig....

Dagens ungdomsband, Bright Curse, är en trio av fransoser bosatta i London. Bara det visar in oss på en modig psykedelisk väg. :-) Bandet har gett ut en självbetitlad EP så här långt, men sett till deras förmågor, borde det inte dröja innan en fullängdare kommer smygandes. Vilket jag ser fram emot.
Musiken ligger någonstans i Stoner/Doom/Spacerock facket. Snygga tunga melodier med väldigt bra sång och låtar. Mörkt och hypnotiskt.

Här är en teaser som tyvärr kanske inte säger så mycket, så gå då hellre in på deras bandcamp sida och lyssna in er. Framför allt på låten "What's Beyond the Sun?


För den som är lagd åt vinylhållet så har man givetvis gett ut ett par snygga limiterade utgåvor av EP:n för mellan 20-25£ beroende på utgåva.
annars kan man köpa skivan digitalt till "Name Your Price"


Mer om Bandet:
Facebook
Bandcamp

2 kommentarer:

  1. Tungt och fint, blev sugen på att beställa en, dock gillar jag inte att handla från bandcamp, deras frakt policy suger!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet vad du menar. Beställer ibland, men det blir mest digitalt.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...