onsdag 11 september 2013

Polar'n Per sköter given - Soulfly, ny singel och platta runt hörnet!

Soulfly är tillbaka med en ny singel "Master Of Savagery" från den kommande plattan "Savages" som släpps i lutet av september (30 septemeber i USA och England och 4 oktober i Sverige och EU).

Varje platta med Soulfly har sina gästartister, så även denna. Denna gång finns Neil Fallon (sångare i Clutch) med på låten "Ayatollah of Rock 'n' Rolla". Jamie Hanks (sångare i Declare War) lånar ut sin röst till spåret "Fallen". Mitch Harris (sångare i Napalm Death) bidrar med ilsket gungande gomsegel till "KCS". Det är med andra ord en namnkunnig skara hårda gossar, med olika aggressiv sång (Soulflys skönsjungande riffmagister och diktator, Max Cavalera, inräknad!), som engagerat sig i det kommande släppet!

Det är bara att hoppas att Max tar med sig sitt Soulfly till Sverige, för jag tror det ser mörkt ut med detta, eftersom det har sett lite glest ut på giggen på senare år. Här-om-året när det begav sig flyttades spelningen på Debaser Medis till Slussen som ändå gapade halvtomt... Så trenden är banne mig inte lustig!

Den här plattan är hur-som-helst något att se fram mot! Klippet nedan är ingen video, men lik förbannat några minuters urkraft med rötter och takter från den brasilianska thrashen och dödsmetallen... Man tager vad man haver!

/Polar'n Per
Tre starka kort med Soulfly :
1. Rötternas jävla rot i själ och sinne
2. Riff-maskineriet
3. Trumtakter som känns i pungsäcken

Mer av Soulfly:
...på Spotify
...på webben

2 kommentarer:

  1. Väldigt nyfiken på låten tillsammans med Niel Fallon.

    SvaraRadera
  2. Mmm, jag är lite "fiken" på hela vaxet!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...